Abang Mithali

I am a very lucky mother.

Mama rasa beruntung sangat sebab walaupun Abang Aiman baru nak masuk 3 tahun bulan Mei ni, tapi Mama boleh harapkan Aiman untuk tolong tengok-tengokkan Adik Irfan. Bukan sekali-sekala tapi setiap hari. Terutamanya bila Mama tengah busy.

I think the pictures will speak for themselves.

Cuba teka tengah buat apa..

Siap pegang tangan adik lagi..

Tengah tengok kartun kegemaran Irfan @Babytv!

Kerana ada Abang Aiman yang penyayang ni, dapat la Mama dan Papa masing-masing melayan pc.. huhu seronok~

Mama berdoa semoga anak-anak Mama good macam ni sampai besar šŸ™‚ Sejuk hati Mama dan Papa. Tak terasa penat lelah mengandung, sakit bersalin dan perit berpantang. šŸ™‚ Alhamdulillah~

Advertisements

5 thoughts on “Abang Mithali

  1. owh aiman, such a cute, happy n exemplary boy! Semoga Hakeem mbesar dapat jadi good boy/ brother, penyejuk mata mami n bapa mcm abg aiman- amin~ .. btw, paha irfan berlapis2.. eeee, geram nak cubit!!! šŸ˜€ aiman plak makin kurus, penat jg adeq ye šŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s